Köpa egen hemsida och slipp göra jobb själv?

Idag erbjuder dom flesta webbyråerna underhållsavtal för en viss peng i månaden där ett förutbestämt antal ändringar av text/bild ingår. Detta är ett bra alternativ om du känner att du kommer vilja ändra och uppdatera hemsidan lite då och då under året. Priset varierar mellan 199kr/mån till 1000kr/mån.

Välj en webbyrå som skapar hemsidan åt dig, sköter underhåll, webbhotell, sköter förnyelse av domännamn (t.ex .se, .com, .nu) om du vill slippa krångel när du köper hemsida. Idag så erbjuder många webbyråer detta alternativ och detta är det bästa alternativet för dig som endast vill ha en hemsida där du kan visa upp tjänster, bilder från jobb och ge kunder information om företaget och kontaktuppgifter.

Välj en webbyrå där SSL certifikat och säkerhetsuppdateringar ingår.

Företagsmail! Säkerställ att du även får med företagsmail och mailbox tillsammans med in nya hemsida så att du kan skapa en snygg företagsmail med ditt företagsnamn. T.ex dittnamn@dittföretag.se – snyggt och ger ditt företag extra seriositet.

Vill du prata med en webbyrå som erbjuder hemsida, företagsmail, uppdatering, underhåll till ett bra och förmånligt pris? Kontakta KFmedia webbyrå – den kompletta webbyrån för småföretagaren.

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *