Hur skapar man en hemsida?

När du har skaffat ditt webbhotell och köpt ditt domännamn är det dags att börja skapa din hemsida. Det första du måste göra är att bestämma vilket publiceringsverktyg du vill använda. Vi rekommenderar 8/10 gånger att du använder WordPress för din företagshemsida.

Med WordPress kan du på ett använda ett färdigt tema. Ibland måste du betala för temat för att kunna göra vissa mer avancerade ändringar. Fördelen med WordPress är att du kan se ändringar som du gör live. Via den enkla och lättnavigerade kontrollpanelen så finner du olika designalternativ. Det finns även en hel uppsjö med plugins som du kan använda, t.ex GDPR cookie plugin som numera är lag att ha på sin hemsida om du har besökare inom EU. Du kan även enkelt installera Woocommerce som är ett plugin till WordPress, den förvandlar din hemsida till en fullt fungerande webbshop!

Det finns även en enorm mängd guider på Youtube för WordPress och dess funktioner. Det är inte utan skäl som WordPress idag står för cirka 60% av världens hemsidor.

Låter det krångligt? Ta kontakt med en webbyrå som hjälper dig. På KF media i Malmö hjälper dig till förmånliga priser. Vi hjälper dig med webbhotell, design av hemsida och företagsmail samt löser allt åt dig så att du kan fokusera på det du är bäst på, ditt företag.

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *