hur vet jag hur en hemsida ska se ut

Hur en hemsida ska se ut är helt upp till dig. Tänk på att din hemsida ska spegla ditt företag eller den tjänst du vill marknadsföra. Det är därför viktigt att hemsidans tema passar till företaget/tjänsten du erbjuder. Att du har relevanta texter på din hemsida för att Google skall visa just din hemsida högst upp i sökresultaten.

Hemsidan måste också ha SSL certifikat så att den är säker för besökare och detta hjälper även Google att ranka din sida högre.

Hemsidan bör innehålla ”Kontakta oss” – ”Om oss” – ”Hem” – ”Tjänster”.
Här är det viktigt att du visar upp eventuella bilder från tidigare jobb, referenser, listar vilka tjänster du erbjuder och säkerställer att den är lättläst och designad på ett snyggt sätt.

En webbyrå kan hjälpa dig med att designa och bygga eller skapa din egna hemsida. Oftast så hjälper din webbyrå dig med webbhotell, domännamn, design, texter, bilder och säkerställer att flödet på din hemsida är bra anpassat.

Kontakta en modern och personlig webbyrå. kfmedia.se är din personliga webbyrå i Malmö med omnejd och har endast hemsidor till fast pris. Från 5.000 sek!

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *